Παραλαβή από το κατάστημα


Σε περίπτωση που έχετε επιλέξει να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημά μας, θα σας ειδοποιήσουμε μέσω τηλεφώνου ή με μήνυμα ή/ και email όταν αυτή είναι έτοιμη για παραλαβή. Οι παραγγελίες που καταχωρούνται μέχρι τη 1μμ και περιλαμβάνουν προϊόντα με τη σήμανση "Άμεσα διαθέσιμο" επεξεργάζονται από εμάς την ίδια ημέρα και είναι διαθέσιμα για παραλαβή αυθημερόν. Για όλα τα υπόλοιπα προϊόντα θα ενημερωθείτε με μήνυμα για την ημέρα παραλαβής τους. Η παραλαβή από το κατάστημα, μας δίνει την ευκαιρία και τη χαρά να γνωρίσουμε από κοντά και εσάς και το μικρό σας φίλο.

Σημείωση: Η παραγγελία σας θα ακυρωθεί αυτόματα εφόσον δεν την παραλάβετε εντός 5 εργάσιμων ημερών.

 

Αυθημερόν Παράδοση στην Πάτρα

 

Η νέα υπηρεσία Αυθημερόν Παράδοσης αφορά τις παραγγελίες που περιέχουν άμεσα διαθέσιμα προϊόντα και προορίζονται για παράδοση εντός Πατρών! Κάντε την παραγγελία σας έως τη 1μμ καθημερινά και επιλέξτε την υπηρεσία Αυθημερόν Παράδοση κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας. Η παράδοση της θα γίνει έως τις 10 μμ της ίδιας ημέρας, ενώ θα ενημερωθείτε για την ώρα παράδοσης.

 

 

Αποστολή με Courier σε όλη την Ελλάδα

 

Οι παραδόσεις των παραγγελιών γίνονται από τις 10 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ, από Δευτέρα έως Σάββατο, ανάλογα με τον courier που έχει επιλεχθεί για την αποστολή της παραγγελίας σας.

Σε περίπτωση που το παραπάνω δεν σας εξυπηρετεί έχετε τη δυνατότητα να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημα Courier της περιοχής σας, χρησιμοποιώντας τον κωδικό αποστολής που σας στέλνουμε μέσω μηνύματος ή να επικοινωνήσετε μαζί τους για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.

 

 

Παραλαβή από Κατάστημα Courier


Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από τα διαθέσιμα σημεία σε όλη την Ελλάδα, μέσω του δικτύου Speedex!

Κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας επιλέξτε τη σχετική επιλογή και το δέμα του μικρού μας φίλου θα δρομολογηθεί στο πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα Speedex.

 

Χρόνος Παράδοσης

 

Οι παραγγελίες που καταχωρούνται μέχρι τη 1μμ και αφορούν άμεσα διαθέσιμα προϊόντα επεξεργάζονται και αποστέλλονται από εμάς την ίδια ημέρα. Με την καταχώρηση της παραγγελίας σας σύντομα θα ενημερωθείτε με email, για να γνωρίζετε ακριβώς την ημερομηνία αποστολής καθώς και οδηγίες για τον εντοπισμό της.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε την πορεία του δέματός σας εδώ.

Σημείωση: Οι παραγγελίες που αποστέλλονται σε νησιά ή δυσπρόσιτους προορισμούς ενδέχεται σε κάποιες περιπτώσεις να χρειαστούν επιπλέον 1-2 εργάσιμες ημέρες για να παραδοθούν.