Κατασκευαστής: Furminator
Κωδικός Προϊόντος: 39F502004M
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
44,10€
 • Βουρτσίστε ιδανικά 1 – 2 φορές εβδομαδιαίως για 10 έως 20 λεπτά τη φορά. Πριν από κάθε χρήση βουρτσίστε με μια συμβατική βούρτσα το τρίχωμα του ζώου για την απομάκρυνση τυχών κόμπων. Συνιστάται η χρήση σε στεγνό τρίχωμα. Για καλύτερα αποτελέσματα χρησιμοποιήστε το εργαλείο αμέσως μετά το μπάνιο και αφού έχετε στεγνώσει σχολαστικά το τρίχωμα.

  • Πριν από τη χρήση οποιουδήποτε καλλωπιστικού εργαλείου ελέγξτε εξονυχιστικά το δέρμα του ζώου για αλλοιώσεις, όπως πληγές, μελανιές και οποιαδήποτε άλλη δερματική πάθηση η οποία μπορεί να καλύπτεται από το τρίχωμα. Σε περίπτωση που το δέρμα του ζώου παρουσιάζει τέτοιες αλλοιώσεις, αναζητήστε θεραπεία από κτηνίατρο πριν προβείτε σε χρήση καλλωπιστικών εργαλείων.

   • Χρησιμοποιήστε το εργαλείο όπως μια βούρτσα, βουρτσίζοντας με κατεύθυνση από το κεφάλι προς την ουρά του ζώου και κατά την φορά της τρίχας, κάνοντας μεγάλες και απαλές κινήσεις. Δώστε την απαιτούμενη προσοχή στις ευαίσθητες περιοχές, όπως το στομάχι, τα πόδια, τα γεννητικά όργανα και τον πρωκτό. Αποφύγετε τις πολλές επαναλήψεις και την πίεση του εργαλείου σε ένα σημείο. Αντιθέτως βουρτσίστε με όσο το δυνατό λιγότερες κινήσεις, απαλά και με κατεύθυνση ανοδική και μακριά από το δέρμα του ζώου. Σε περίπτωση που παρατηρήσετε κοκκίνισμα ή ερεθισμό του δέρματος σταματήστε αμέσως τη χρήση.

    • Μετά τη χρήση πατήστε το κουμπί αυτοκαθαρισμού FUReject για απομάκρυνση των συσσωρευμένων τριχών από τα δόντια του εργαλείου. Μην τοποθετείτε το εργαλείο σε σημεία όπου μπορεί να πέσει. Μια πτώση του εργαλείου μπορεί να οδηγήσει σε φθορά των δοντιών. Για τον καθαρισμό των δοντιών του εργαλείου χρησιμοποιήστε ζεστό νερό και σαπούνι. Στεγνώστε καλά το εργαλείο και ενεργοποιήστε την τεχνολογία Edge Guard, πατώντας το κουμπί FUReject και τραβώντας την κεφαλή προς τα εσάς, πριν την αποθήκευση. 

    Εργαλείο deShedding από την Furminator για τον καλλωπισμό του τριχώματος και την απομάκρυνση της νεκρής τρίχας, κατάλληλο για μακρύτριχες γατούλες, μεσαίου και μεγάλου μεγέθους (4,5Kg και άνω). Πρόκειται για ένα ποιοτικό εργαλείο καλλωπισμού, σχεδιασμένο από επαγγελματίες groomers, που διεισδύει και απομακρύνει με μεγάλη αποτελεσματικότητα και ασφάλεια το νεκρό τρίχωμα, τόσο από την επιφάνεια όσο και από το υπόστρωμαχωρίς να κόβει την τρίχα ή να δημιουργεί βλάβη σε επιφανειακό τρίχωμα και δέρμα. Με το deShedding Tool της Furminator το μάδημα του ζώου μειώνεται έως και 90%. Τα δοντάκια είναι κατασκευασμένα από ανοξείδωτο ατσάλι με τεχνολογία Edge Guard που τα προστατεύει κατά την αποθήκευση, ενώ η διάταξή τους σε σχήμα καμπύλης, ακολουθεί πιστά το καλούπι του ζώου για μεγαλύτερη ευκολία και άνεση στο βούρτσισμα. Το φινίρισμα Skin Guard αριστερά και δεξιά από τη σειρά των δοντιών βοηθά το εργαλείο να γλιστρά πάνω στο δέρμα και να μην μπλοκάρει από συσσώρευση τριχών, ενώ η εργονομική αντιολισθητική λαβή του προσφέρει μέγιστο έλεγχο και άνεση κατά τη χρήση. Το εργαλείο διαθέτει ειδικό κουμπί FURejector που απελευθερώνει τις συσσωρευμένες τρίχες με ευκολία και χωρίς κόπο.


    Το εργαλείο προτείνεται για:

    • Τα περισσότερα είδη κατοικίδιων που παρουσιάζουν απώλεια τριχώματος (μάδημα) και διαθέτουν πυκνό τρίχωμα βάσης.


    Το εργαλείο δεν προτείνεται για:

    • Είδη κατοικίδιων τα οποία δεν παρουσιάζουν απώλειες σε τρίχωμα ή έχουν δερματικές ευαισθησίες.  


    Το βούρτσισμα του τριχώματος βοηθά στην ανανέωσή του, καθώς απομακρύνονται οι νεκρές τρίχες, ενώ ταυτόχρονα εξασφαλίζεται ο καλύτερος αερισμός του και ενισχύεται η ευεξία του ζώου. Στην γάτα ο καλλωπισμός του τριχώματος μειώνει την ποσότητα της τρίχας που καταπίνει το ζώο κατά το self – grooming, γεγονός που οδηγεί και στον έλεγχο σχηματισμού τριχόμπαλων.          Βασικά Χαρακτηριστικά


    • Εργαλείο καλλωπισμού και απομάκρυνσης νεκρού τριχώματος.
    • Κατάλληλο για μακρύτριχες γατούλες, μεσαίου και μεγάλου μεγέθους (4,5Kg και άνω).
    • Διεισδύει και απομακρύνει με ασφάλεια το νεκρό τρίχωμα από επιφάνεια και βάσηχωρίς να κόβει την τρίχα ή να δημιουργεί βλάβη σε άνω τρίχωμα και δέρμα.
    • Η συχνή χρήση μειώνει το μάδημα του ζώου έως και 90% και περιορίζει το σχηματισμό τριχόμπαλων.
    • Με δόντια σε καμπυλωτή διάταξη από ανοξείδωτο ατσάλι, που ακολουθούν το καλούπι του ζώου.
    • Με εργονομική αντιολισθητική λαβή για μέγιστο έλεγχο και άνεση στη χρήση.
    • Με τεχνολογία Edge Guard για προστασία κατά την αποθήκευση.
    • Με τεχνολογία Skin Guard που βοηθά το εργαλείο να γλιστρά πάνω στο δέρμα και να μην μπλοκάρει από συσσώρευση τριχών.
    • Με κουμπί αυτοκαθαρισμού FURejector για απομάκρυνση των συσσωρευμένων τριχών αυτόματαχωρίς κόπο.

    Γράψτε μια αξιολόγηση

    Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!