Κατασκευαστής: Deli Nature
Κωδικός Προϊόντος: 028503
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
3,80€

Συστατικά: Σπόροι, Παράγωγα Φυτικής Προέλευσης, Βότανα (τουλάχιστον 4,5%), Φρούτα (τουλάχιστον 4,5%, εκ των οποίων 22% Μήλο και 22% Ακτινίδιο), Αυγά και Προϊόντα Αυγών (3% Αποξηραμένος Κρόκος Αυγού), Πρωτεϊνικά Εκχυλίσματα Λαχανικών, Μέταλλα και Ιχνοστοιχεία (τουλάχιστον 2% Grit), Διάφορα Σάκχαρα, Έλαια και Λίπη, Ζύμες.

Γενικές Οδηγίες

Η τροφή και το νερό θα πρέπει να είναι πάντα διαθέσιμα για το πτηνό και να βρίσκονται σε μέρος του κλουβιού όπου ο μικρός μας φίλος μπορεί εύκολα να αντιληφθεί. Συνιστάται η συχνή αλλαγή του νερού, ιδιαίτερα τους ζεστούς μήνες. Τα φρούτα και τα λαχανικά αποτελούν απαραίτητη προσθήκη στην καθημερινή διατροφή του πτηνού, η ποσότητα και το είδος των οποίων εξαρτάται από το είδος του πουλιού. Φρέσκια άμμος (grit) θα πρέπει να είναι επίσης διαθέσιμη για κατανάλωση παράλληλα με την τροφή, καθώς βοηθάει στην διαδικασία της πέψης.

Πλήρες και Ισορροπημένο Μείγμα Σπόρων, κατάλληλο για Εξωτικά Πουλιά (Tropical Finches). Η Deli Nature, με πάνω από 100 χρόνια εμπειρίας, γνώσης και τεχνογνωσίας στον τομέα των μειγμάτων πτηνών και μαζί με τη μοναδική διαδικασία παραγωγής πιστοποιημένη κατά GMP ISO, πρωτοπορεί, δημιουργώντας προϊόντα ανώτερης ποιότητας για τους φτερωτούς μας φίλους. Οι συνεχείς ποιοτικοί έλεγχοι, σε συνδυασμό με τη μοναδική διαδικασία καθαρισμού, εγγυούνται τα πιο αγνά μείγματα στην αγορά, ενώ οι σπόροι που χρησιμοποιούνται είναι απαραιτήτως νέας σοδειάς, nonGMO, χωρίς χημικά και συντηρητικά (BHT & BHA).

Το μείγμα 5 Stars Menu Tropical Finches από την Deli Nature αποτελείται από σπόρους υψηλής ποιότητας και είναι εμπλουτισμένο με πρεβιοτικά που βοηθούν στην καλή λειτουργία του οργανισμού και την ενίσχυση της φυσικής άμυνας. Ταυτόχρονα το πλούσιο περιεχόμενό του σε φυτικές και ζωικές πρωτεΐνες (αυγών και εντόμων) συμβάλλει στον σχηματισμό των κυττάρων και των μυών του οργανισμού. Ιδανική επιλογή για μια σωστά ισορροπημένη διατροφή για τους μικρούς μας φίλους.      Βασικά Χαρακτηριστικά


 • Μείγμα σπόρων εξαιρετικής ποιότητας.

  • Σύνθεση εμπλουτισμένη με πρεβιοτικά για την καλή λειτουργία του οργανισμού και την ενίσχυση της φυσικής άμυνας.

  • Πλούσιο περιεχόμενο σε φυτικές και ζωικές πρωτεΐνες που συμβάλλει στον σχηματισμό των κυττάρων και των μυών του οργανισμού.

  • Ενισχυμένο περιεχόμενο με βιταμίνες και μέταλλα, καθώς και άμμο (ελάχ. 2% grit) για υποβοήθηση της πέψης.         Γνωρίζατε ότι ...


   • Ο σπίνος ζέβρα (zebra finch) και ο σπίνος Gouldian βρίσκονται στην κατηγορία των εξωτικών – παραδείσιων πουλιών.  Είναι μικρά στο μέγεθος και αρκετά αυτόνομα, χωρίς να απαιτούν πολύ από το χρόνο σας για τη φροντίδα τους ημερησίως. Στρεσσάρονται όμως εύκολα, ειδικά αν προσπαθήσετε να τους επιβάλετε την παρουσία σας ή να τα εξημερώσετε με το ζόρι. Κατέχουν ενθουσιώδες κελάηδισμα το οποίο όμως είναι κατά τα άλλα σιγανό και δεν ενοχλεί, αν και παραμένει επίμονο.


   • Ένα μείγμα σπόρων υψηλής ποιότητας θα πρέπει να αποτελεί τη βασική διατροφή αυτών των πουλιών. Σκουληκάκια, αυγοτροφή, λαχανικά και πρασινάδα μπορούν να δοθούν ως συμπληρωματική διατροφή στο μείγμα των σπόρων. Ψιλή άμμος με θρυμματισμένα όστρακα ή σουπιοκόκκαλο θα πρέπει να είναι πάντα στη διάθεση του πουλιού, καθώς αποτελεί πηγή ασβεστίου και παράλληλα η κατανάλωσή της σε μικρές ποσότητες βοηθά στην πέψη. Το σουπιοκόκκαλο επίσης βοηθά στο να τροχίζουν το ράμφος τους, κάτι που σε άλλη περίπτωση θα πρέπει να απευθυνθείτε σε ειδικό groomer η κτηνίατρο για να φέρει εις πέρας.


   • Το πόσιμο νερό των πουλιών πρέπει να είναι πάντα καθαρό και να αλλάζεται συχνά. Ειδικά το καλοκαίρι, καλό είναι να αλλάζετε το νερό με φρέσκο δροσερό ακόμη και δύο φορές την ημέρα. Μέσα στο νερό η ανάπτυξη των βακτηριδίων γίνεται ταχύτατα, για αυτό είναι σημαντικό να μην υπάρχουν υπολείμματα τροφών στην ποτίστρα. Η χρήση ποτίστρας κενού αέρος, όπου δεν μπορούν να πέσουν υπολείμματα τροφών, είναι μια καλή λύση στο πρόβλημα αυτό.

   Γράψτε μια αξιολόγηση

   Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!